BingOLS

zondag 23 juni

Verzamel op zondag 23 juni met de hele familie en al je vrienden en doe mee met onze gezellige kienmiddag. Beleef een spetterende middag gepresenteerd door Patty PamPam & muzikale begeleiding van Tonnie’s Viniellie.

Op zoek naar een leuke en spannende activiteit voor het hele gezin? Zoek niet verder! Wij nodigen je uit voor een onvergetelijke middag vol plezier, spanning en fantastische prijzen.

Trek je gelukssokken aan en laat je BingOLS-vaardigheden zien tijdens drie opwindende rondes van BingOLS. Met elk nummer dat wordt omgeroepen, stijgt de opwinding terwijl je jouw kaart afstreept op weg naar een mogelijke overwinning!

Maar dat is niet alles! Terwijl je je concentreert op het vinden van de juiste nummers, zorgen wij dat je verfrissende drankjes kunt bestellen om je energie op peil te houden.

Of je nu een doorgewinterde BingOLS-professional bent of nieuw bent in de wereld van het kienen, iedereen is welkom om mee te doen en plezier te hebben. Breng je vrienden, familie en buren mee en geniet samen van een middag vol lachen, juichen en misschien zelfs een beetje competitie! Aanvang: 14:00 uur.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van onze BingOLS middag met spectaculaire prijzen.