GOOT FØUT XXL – spectaculaire line-up

,

 

OLS Beekdaelen presenteert vrijdag 5 juli GOOT FØUT XXL in de feesttent. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol energie, feestvreugde, topamusement en foute muziek. De line-up bestaat uit: The Partysquad, DJ Outsiders, Henk Dissel, Qmusic The Party, Erwin en De Nachtvlinders.

The Partysquad
The Partysquad is dé architect achter de Nederlandse eclectische scene. Het Nederlands DJ-team, bestaande uit DJ Jerry (Jerry Leembruggen), MC Ruben (Ruben Fernhout) & MC Laurent (Lorenzo Biemans) brengen het publiek in de party-vibe met dikke mixes en harde tunes. Ze scoorden populaire hits zoals ‘Rameneren’, ‘Leven Voor De Rave’ en ‘Ik Ga Hard’.

DJ Outsiders
Met zijn unieke en explosieve draaistijl vol met adrenaline is Hagenees Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de Nederlandse harddance scene. Outsiders geeft vol gas. Als je naar zijn vloer verbindende sets luistert, kun je onmogelijk stil blijven staan, dus wees er klaar voor.

Qmusic The Party
Deze party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth, die bestaat uit 18 TFT-schermen voor video en visuals. Daarnaast is deze show inclusief een opvallend LED-decor met Big Screens. En natuurlijk draaien ze de beste foute muziek!

Erwin
In de zomer van 1999 kwam het nummer “De Griekse nach“ uit en vanaf dat moment wist heel Limburg wie Erwin was. Op zijn muziek is het heerlijk uit volle borst meezingen en sjoenkelen. Samen met de Nachtvlinders brengt hij ook de legendarische remix van Iech Drink Nog Eine Mèt!

De Nachtvlinders
Met hun unieke (en exclusieve) remixes en mashups van Limburgse muziek zorgen Niels en Niek keer op keer voor een verrassende twist die je nergens anders zult vinden. Nachtvlinders heeft al verschillende tentfeesten, festivals en club-events op z’n kop gezet en bewezen dat ze weten hoe ze het publiek in beweging kunnen krijgen.

Henk Dissel
En ‘last but not least’: Henk Dissel! Met hits zoals ‘Een Bom’ en ‘Stap Voor Stap’ heeft Henk Dissel zich gevestigd als een van de toonaangevende artiesten binnen de Nederlandse muziekscene. Henk Dissel is een artiest die weet hoe hij een feestje moet bouwen. Met zijn optredens weet hij keer op keer een unieke sfeer te creëren waarbij het dak eraf gaat!

Tickets voor GOOT FØUT XXL kosten 15,- euro en zijn online te bestellen: https://www.rdtickets.nl/index.php?option=com_rdtickets&view=event&id=1276